Sådan finder du den bedste økologiske selvbruner

Foråret er over os og sommeren nærmer sig med hastige skridt. Det kan være, at du allerede nu gerne vil have lidt farve og kulør, men at det ikke helt er muligt, fordi solen ikke er fremme. Så har du jo altid mulighed for at bruge selvbruner for at få lidt ekstra farve, helt uden at behøve at bruge tid i solen. Det er bedre for din hud, og det går meget hurtigere, fordi du får farve med det samme. Læs her hvordan du finder den bedste økologiske selvbruner.

Derfor er det vigtigt, at du finder den bedste økologiske selvbruner

Det er rigtig vigtigt, at du finder den bedste økologiske selvbruner, fordi den giver den bedste farve og den længste holdbarhed. Der findes rigtig mange forskellige selvbrunere og mærker, der laver selvbrunere, så hvis du gerne vil have det bedste resultat, så skal du også finde den bedste økologiske selvbruner. Det er en god idé at kigge på selve farven, så du finder en, der passer til din hud, men så det også ser så naturligt ud som muligt. Du vil jo gerne have det til at ligne, at du har været på ferie og ikke at du har brugt selvbruner.

Når du skal finde den bedste økologiske selvbruner, så er det også vigtigt at kigge på ingredienser, og hvad selvbruneren indeholder, så du får det bedste resultat til dig. Fordi det tager lidt tid at påføre selvbruner, så den er påført pænt, og så skal du vente, før du skal skylle den af. Det tager en smule tid, så du vil gerne sikre dig, at du får det pæneste resultat, der holder længe, og det gør du ved at vælge den bedste økologiske selvbruner.

Sådan får du det bedste resultat med en selvbruner

Hvis du gerne vil have et naturligt og jævnt resultat med en selvbruner, så er det først og fremmest vigtigt, at du kigger på undertonen af selvbruneren. For hvis du er meget lys i huden, så kan du nemt komme til at se orange ud, når du bruger selvbruner. Så det er vigtigt, at du vælger en selvbruner, der er kold i undertonen, og som ikke er alt for mørk og dermed vil komme til at se unaturlig ud på din hud. Det er heldigvis ikke så svært at kigge på de forskellige selvbrunere og finde den rigtige farve, der passer flot til din hud og til din hudtone.

Når du skal påføre din selvbruner, så er det vigtigt, at du har eksfolieret din hud først, og at du har påført en bodylotion, og gerne en fed en. Det er en god idé at påføre et ekstra lag på dine fødder, knæ, albuer og håndled, fordi det ofte er der, det er sværest at få en flot og jævn påføring af selvbruner. Ved at påføre en fed bodylotion inden sørger du for, at det er nemmere at påføre, og at du dermed vil få et pænere resultat.