Sådan optimerer du din hudplejerutine

Vil du gerne have hud, der er rent, der stråler, og som er sundt? Det kan en god og effektiv hudplejerutine sørge for. Hudplejeprodukter kan gøre mirakler for din hud, så længe du er villig til at bruge dem rigtigt og regelmæssigt. Du gør dig selv en tjeneste.

Effektiv rensning

Det første step i en hudplejerutine handler om at rense huden, og det skal gøres, uanset om du udfører den om morgenen eller inden sengetid. Vi sveder, når vi sover, og du sover jo med ansigtet på den samme hovedpude, som du formentlig sov på natten forinden, så om morgenen skal huden renses for det snavs, den ligger i om natten. Om aftenen skal huden renses for alt det, den har stødt imod i løbet af dagen. Der vil altid være noget, uanset om du har været ude og løbe ærinder, eller om du har været indenfor hele dagen.

Dybdegående serums

Det næste skridt handler om serums. Serums er koncentrerede plejemidler, der doseres til huden i dråber. Plejen går i dybden i huden, og sørger effektiv for at løse det problem, som du har købt serummet til. Det kan være for mere fugt i huden, for at undgå urenheder, eller noget helt tredje. Du kan se et godt eksempel på de mange varianter af serums, når du kigger på serums fra The Organic Pharmacy. Der findes nemlig også serums, der kan hjælpe dig.

Bløde cremer

Sidste punkt i en klassisk hudplejerutine handler om cremer. Oftest vil du have én creme til dagen, og en anden creme til natten. Cremerne er med til at gøre din hud blød, da de fugtiggøre huden, og gør den skinnede. Du får et elegant glow, uden at huden ser fedtet ud. Stort set alle hudtyper har brug for creme; selv fedtede hudtyper kan faktisk være et tegn på mangel af fugt.

Flot hud

Denne type hudpleje rutine er forholdsvis simpel, men vælger du de rigtige produkter, kan den også være meget effektiv. Pas på din hud, rens den, plej den, og fugtiggør den. Der findes ikke en hud, der ikke kan plejes; man skal bare finde de rette produkter.