Sådan behandler du rynker, og slipper for uren hud

Der er ingen tvivl om at både rynker og uren hud er noget værre lort. Især hvis man er ung så er uren hud noget af det der påvirker aller mest, men også rynker, for somme tider begynder det i en tidlig alder, hvad kan der gøres ved rynker og uren hud, og hvorfor opstår det? Det er ikke altid til at vide hvorfor rynker opstår, men man kan altid forberede diverse skavanker med sund kost, og ikke mindst motion i dagligdagen.

5 problemløsninger iflg. Uren hud & rynker:

  • Problem 1:

Der er intet værre end bumser, hvad kan der gøres? Prøv at drop sukkerindtaget i 3 uger, det gør en stor forskel. Prøv det, eller brug mineraler til at skjule dine bumser, det hjælper også, og plejer oftest din hud. Du skal dog ikke presse bumserne ud, det spreder kun bakterierne. Og du får derved flere.

  • Problem 2:

Kender du det når du får tør hud, og dit ansigt svir? Det er så træls, og din krop gør det fordi den har brug for fugt. Du kan give en fugtighedscreme to gange dagligt, gerne en tyk creme i vinterperioderne. Det giver fugt, og du vil se fremskridt lynhurtigt. Lad endelig være med at vask ansigtet, for det er ikke det din krop har brug for. Det giver mere kløe og svie end det gavner.

  • Problem 3:

Akne er noget mange unge døjer med, det er træls, fordi du får røde plamager, men der er ikke så meget at gøre, udover at spise sundt. Det er vigtigt at bruge creme, men lad være med at brug makeup. Der sætter sig diverse små artikler i dine ”bumser”, det er ikke godt for huden.

  • Problem 4:

Der er intet værre end rynker i en tidlig alder, mange tror rynkecreme hjælper, men tag til din lokale hudpleje, hun vil hjælpe dig på rette vej. Motion er altid et godt alternativ til at stramme op på kroppen.

  • Problem 5:

Rynker over alt, forbered dig inden de opstår. Dyrk motion og spis en masse citrusfrugter, grønt og ikke mindst fibre, og masser af proteinrige madretter.

Hvorfor opstår uren hud og ikke mindst talgknopper?

Du får hudorme fordi din krop producerer talg, det tilstopper dine porer. Det er normalt pga. hormoner, det er ubalance i dine hormoner, det kan medvirke til produktionen af talg. Det kan være mange til, men hudorme er som regel et resultat af hormonelle ubalancer, det er ikke farligt, bare roligt.

Der er nogle perioder, hvor sandsynligheden for hudorme er stor, prøv at læg mærke til om det passer på dig:

  • I teenageårene (Som teenager ændrer kroppen sig meget både fysisk og hormonelt, det giver ubalance i huden.)

  • Når du er gravid (Kroppen tilpasser sig, og der er graviditetshormoner)

  • I overgangsalderen (kemien i overgangsalderen er drastisk, der er nogle gener der er i ubalance med talg produktionen, som giver hudorme.)

Du kan sagtens opleve hudorme udenfor disse perioder, det er ikke ens betydning med ubalance i hormonerne.