Sådan finder du gode og troværdige ansigtsprodukter

Medmindre du har en baggrund i latin eller en grad i kemi, kan det at læse ingredienslisten på hudplejeprodukter være som at læse et fremmedsprog. Dette sprog har faktisk et navn – det er den internationale nomenklatur for kosmetiske ingredienser. Hvis du husker tilbage til tidlige naturfagsklasser, hvor du lærte om den videnskabelige metode, er det lidt sådan. Så hvis du ikke ønsker at undersøge og studere alle de forskellige stoffer i produktet, kan du købe gode produkter fra missha lige her.

Forstå stofferne

Nogle gange kaster producenterne den daglige forbruger en knogle og lægger det mere almindelige navn i parentes ved siden af ​​det videnskabelige navn, som dette: Tocopherol (E-vitamin). Men uden den lille skubbe ligner ingredienslisten ofte bare som en streng med lange, ukendte ord adskilt af kommaer. I stedet for at udføre detektivarbejde på vores hudplejeprodukter, er det meget lettere at følge popularitetsafstemningen og vælge produkter med en kult, der følger, især i en alder af skønhedspåvirkende.

Hvad skal du bruge?

En individualiseret tilgang er afgørende for at finde de rigtige hudplejeprodukter med de rigtige ingredienser til din hud. Dette tager lidt ekstra tid, og ja, det indebærer at læse ingredienslisten, men det er det værd. Heldigvis for dig talte vi med hudlæger for at gøre hele processen lidt mindre skræmmende. Med nogle af disse oplysninger i baglommen kan du være en mere selvsikker forbruger og forhåbentlig forhindre reaktive hudkatastrofer, når du prøver nye produkter i fremtiden. Du har måske allerede gættet det, men de med acne tilbøjelig og følsom hud skal være de mest forsigtige med forskellige ingredienser i deres hudplejeprodukter. For alle de fedtet hudtyper derude, er du faktisk vinderne her: Fedtet hud kan håndtere en bredere vifte af ingredienser, der undertiden kan udløse udbrud eller irritation for andre hudtyper.