Sådan undgår du rynker

Langt de fleste vil meget gerne slippe for rynker. Dog vil de svage linjer gradvist fremkomme på et eller andet tidspunkt. Alder er et af de primære faktorer, som forsager rynker. Denne kan desværre ikke stoppes. Dog er der en række af tiltag, som kan benyttes for at sætte farten ned for rynkerne.

Den rigtige hudpleje

Det er en selvfølge, at man bør tage sig af sin hud, hvis man ønsker at undgå rynker. Dermed kan man benytte en masse anti-aging hudprodukter. Dette kan være cremer, som hjælper på at sænke farten for fremkomsten af rynker i ansigtet. Der er ligeledes masker, som kan bruges til at stramme ansigtet mere op.

Det er vigtigt, at man stadig bruger nogle af de generelle regler for at tage sig af sin hud. Dette er først og fremmest at vaske ansigtet hver morgen og aften.

Undgå de farlige UV-stråler

En anden meget primær faktor, som hurtigere skaber rynker på huden, er UV-stråler. Disse stråler kommer eksempelvis fra Solen. Derfor er det vigtigt at beskytte sin hud med SPF. Dette kan eksempelvis være solcreme eller en ansigtscreme med SPF.

Det er vigtigt, at du har den rigtige faktor SPF, som passer til UV-indekset. UV-indekset kan man hurtigt finde på en vejrudsigt.

Det er ligeledes vigtigt at huske, at man skal beskytte sig mod Solens UV-stråler året rundt. Dette gælder også de kolde vinterdage, hvor Solens varme på ingen måde føles nærværende. Dog betyder det ikke, at strålingen ikke påvirker dig.

Det er således en rigtig god ide at sige nej tak til solarier. Disse er utroligt skadelige for huden, da der her er en koncentreret mængde af UV-stråling, som du overhovedet ikke er beskyttet af. Dermed er det en selvfølge, at solarier medbringer store konsekvenser såsom rynker og hudkræft.

Nedsæt stressmængden

Det kan være svært at undgå stress nogle gange. Man kan ikke beskytte sig fra stress på samme måde som Solen. Dog kan man forsøge at lave et par ændringer på hverdagen for at forsøge at nedsætte mængden af stress.

  • Meditation: Hvis du gerne vil føle dig afstresset, så kan du med fordel begynde at meditere i hverdagen. Der findes mange guides og apps, som du kan benytte dig af for at lære, hvordan man mediterer.

  • Motion: Motion er en fantastisk måde at komme af med overskydende stress. Det er ligeledes en super god måde at komme i god form. Det er altså en win-win.

  • Yoga: Yoga er ligeledes kendt for sin meget afstressende effekt. Du kan med fordel købe en yogamåtte og undersøge diverse yogastillinger på nettet. Dog kan du også vælge at melde dig til en klub, hvor du får professionel vejledning til yogaen.

  • Afslapning: God gammeldags afslapning er også en super god måde at forsøge at sætte en stopper for stressen og rynkerne. Du kan slappe af med en varm kop te foran fjernsynet. Du kan også tage et dejligt varmt bad med et glas vin og et blad i hænderne.

Hvem siger, at det skal være svært at undgå rynkerne?