Tid til karneval – her er tre sjove kostumer

Karneval

Foråret er kommet, og det er igen snart tid til at gøre klar til de mange sjove aktiviteter. Der følger nemlig ofte en masse sjov, når man kommer ind i de varmere måneder i Danmark. Det gælder eksempelvis karneval, som er et af årets højdepunkter. Her kommer spørgsmålet så om, hvad man skal klædes ud som.

Julekostume

Hvis du vil vælge en rigtig klassiker, så er julekostumet oplagt. Det kan du eksempelvis finde hos karnevalsshoppen, som leverer mange udgaver af dette populære valg. For et julekostume kan naturligvis fås i mange afskygninger. For nogle er det rigtig sjovt, at det er meget letklædt. For andre er det mere det ‘julede’ i kostumet, som er det sjove.

Skal det være letklædt, eksempelvis pga. årstiden, så er kjolen oplagt. Der findes mange smukke julekjoler, som fremstår mere eller mindre seriøse. Skal det være mindre seriøst, kan man gå efter et rigtig nissepige-kostume. Det er selvfølgelig også rigtig sjovt og passer til et karneval. Det er nemlig ikke så tungt, hvilket godt kan være en fordel. Der findes naturligvis også kjoler, som ikke vejer så meget.

Powerwoman

Man kan også gå ind i et lidt andet univers til et karneval. Man kan eksempelvis klæde sig ud som en form for powerwoman. Det er superfedt, og man føler sig måske nærmest som en superhelt.

Skal man være powerwoman, kan man eksempelvis vælge følgende ting:

  • Mrs. Smith fra filmen Mr. & Mrs. Smith. Den kendte Angelina Jolie-rolle er et populært valg til karneval. Der er power, der er selvstændighed, og der er et hårdt look
  • Superhelt. Det kan enten være en kvindelig eller mandlig karakter. Det er egentlig ikke så vigtigt, så længe man er tilpas. Der kan sagtens være noget sjovt i at klæde sig ud som en mand. På den måde glemmer man også de klassiske kønsroller og har det bare rigtig skægt.

Hippie

Selvom hippie er et ord, som ofte forbindes med gamle dage, så er det i den grad også højaktuelt i dag. Hippie findes selvfølgelig i mange former, og man kan gå flere veje til karneval. Man kan eksempelvis klæde sig ud som den klassiske hippie fra 80’erne, som de fleste har et billede af.

Omvendt kunne man også vælge at klæde sig ud som den moderne hippie. Det kan være en lidt anden stil, som dog stadig skiller sig ud på den sjove måde. Det kan eksempelvis være noget med at tage en masse farver på.