To genveje til en smuk og velplejet hud

En smuk og velplejet hud kan være alfa-omega for den selvbevidste kvinde, der stræber efter en fejlfri hud. Desværre er det ikke så ligetil, og der findes utallige tips og tricks indenfor verden af hudpleje. Det kan derfor være svært at navigere i, hvad der rent faktisk virker. Vi kan på forhånden afsløre, at en smuk og velplejet hud kræver en daglig hudplejerutine og de rette produkter. Men oplever du allerede, at du gør en indsats uden et synligt resultat? Så har vi herunder samlet to sikre genveje til en smuk og velplejet hud.

Botox – sådan virker det

Rynker er med til at skabe vores ansigtsudtryk, og de giver karakter og afspejler livets gang. Dog kan det være ekstremt frustrerende at forlige sig med alderstegn, særligt hvis du føler, at din alder ikke afspejler din hud eller omvendt. En botox behandling er den mest effektive behandling mod rynker. For uanset hvor mange dyre fugtighedscremer, som du smører dit ansigt med hver dag, så vil din hud aldrig blive den samme igen, når rynkerne først er der. Det hænger sammen med, at  dannelsen af kollagen og elastin, der sørger for, at din hud synes blød og spændstig, mindskes i takt med, at du bliver ældre. Faktisk falder produktionen af kollagen allerede betydeligt fra, vi er omkring 25 år, og det vil en fugtighedscreme ikke kunne ændre på. Derimod kan botox reducere de mimiske rynker, da botox virker afslappende på de muskler, der trækker sig sammen. På den måde får musklen ro med det resultat, at rynkerne reduceres eller fjernes helt over tid. Hos Dermastudio i Silkeborg stræber de efter naturlige og diskrete resultater, der giver dig et frisk udseende og bevarer dine charmerende mimik. 

Peeling – sådan virker det

Synes du, at din hud fremstår grå, tør og ujævn, så er peeling din genvej til en smuk og velplejet hud. Hvor de fleste almindelige fugtighedscremer virker i de øverste lag af huden, så går peeling ind og arbejder i de dybere lag. På den måde er peeling en mere effektiv hudplejebehandling, der giver mere permanente resultater. Det betyder ikke, at en god ansigtscreme ikke er pengene værd, men det svarer lidt til at symptombehandle. Der findes mange former for peeling og man skelner mellem to typer – den mekaniske og den kemiske. Hvor den mekaniske er skrubbecremer med grove korn, så består kemisk peeling af cremer,  som indeholder forskellige typer frugtsyrer og enzymer, som trænger dybt ned i din hud og renser den. Kemisk peeling findes som forskellige type produkter som for eksempel natcremer, masker og rens, og du kan både gøre det i hjemmet eller tage forbi en kosmetologisk klinik.