Er du klar til alle julens fester?

December er en måned, der for mange er fyldt med hyggelige fester og sammenkomster. Det er en tid, hvor det er hyggeligt at gøre lidt ekstra ud af sig selv. Men er du klar til alle de julefrokoster- og sammenkomster, du skal til i år?

Hvis ikke, så får du her en række gode tips til, hvordan du kommer det.

Bliv klar med en spadag

Hvis du vil forberede dig rigtig godt, skal du allerede begynde at gøre dig klar god tid i forvejen. Hvis du f.eks. skal til en julefrokost, kan du allerede dagen forinden holde en spadag, hvor du eksfolierer din krop og smører den ind i selvbruner, hvis du ønsker en lækker glød.

Hvis du planlægger at tage en kjole eller nederdel på, kan du barbere eller vokse dine ben og smøre dem ind i din favorit creme. Du får det ikke bare godt udenpå, men også indeni, når du holder en lille spadag for dig selv.

Giv dit hår lidt ekstra kærlighed

Når du står på dagen og skal gøre dig klar, så kan du først og fremmest give dit hår lidt ekstra kærlighed. Du kan starte med at pleje det med en lækker hårkur, når du går i bad. Når du skal style dit hår, kan du prøve at gøre lidt ekstra ud af det ved at gøre noget, som du ikke plejer.

Du kan f.eks. springe ud i at bruge et crepejern eller krøllejern. Det kan også være, at du vil prøve at glatte dit hår. Det kommer helt an på, hvilket humør du er i. Der er intet bedre, end når du går ud ad døren, og dit hår bare spiller.

Brug tid på en lækker make-up

Når du gør dig klar, er det generelt sådan, at du skal sætte god tid af. Der er ikke noget ved at stresse igennem det, for det bliver sjældent godt på den måde. Du får den bedste aften, hvis du føler dig rigtig godt tilpas, når du går ud ad din dør.

Når du skal lægge din make-up, så skal du bruge alt den tid, du har brug for. Du kan altid starte med at forkæle din hud med en ansigtsmaske og en lækker fugtighedscreme.

Efterfølgende skal du bruge nogle produkter, som du rigtig godt kan lide. Nogle musthaves du altid skal have i din make-up-taske, er f.eks. en concealer, en mascara og en solskinspudder. Når det gælder lige præcis fester i december, behøver du heller ikke at gå ned på glitter og glimmer.

Udvælg det helt rette fest outfit

Det vigtigste er selvfølgelig dit tøj. Du skal finde det helt rette sæt tøj, som passer til den julefest, du skal til. Du kan vælge at gå den klassiske vej med et sort outfit, eller du kan matche temaet og komme i noget rødt. Du kan også gøre noget helt tredje. I virkeligheden er det vigtigste, at du føler dig godt tilpas i det tøj, du vælger.