Tag familien med til nordjylland

Når den for alvor skal stå på god familiehygge, er det nemt at rette blikket mod udlandet og drømme sig væk til varmere lande, hvor alle kan få en god ferie fyldt med oplevelser og minder for livet. Men nogle gange kan mindre faktisk også gøre det. Inden for landets egne grænser har vi nemlig masser af eventyr, der blot venter på at blive startet.

Så hvis du drømmer om at skabe en ferie for din familie, som I aldrig glemmer, så kan det meget vel være I, i stedet, skal rette blikket mod det nordlige jylland.

Alt fra camping til café livet

Uanset hvor I landet I skal rejse fra, så er en tur til nordjylland nærmest en garanti for, at I kan få lige præcis den ferie I går og drømmer om. Her har I både mulighed for at tage på en hyggelig dagstur i Nationalpark Thy eller, måske booke en uge i sommerhus i himmerland.

Klik her og find inspiration til aktiviteter for hele familien. Hvad enten I er mest til naturferie med mad over bål, eller gerne vil udforske mulighederne i Aalborg, så er nordjylland fyldt med både variation, gode spisesteder, historie og oplevelser for familiemedlemmer i alle aldre.

Sådan planlægger du en ferie for hele familien

Det kan være lidt af en opgave, at få arrangeret en uge eller to som falder i alles smag. Her kender du bedst selv din familie og jeres præferencer. Booker I eksempelvis et sommerhus i kan være i, kan det nogle gange være en god idé at tænke nogle dagsaktiviteter med ind i ferien. Også selvom I har lejet et sted i et naturskønt og fredeligt område.

Det kan være en tur ind til Aalborg, en sjov dag i Fårup sommerland eller et par dage i Skagen. Uanset hvad er der dømt hygge for jer allesammen.