Savner du sol og varme? Få inspiration til din næste ferie med veninderne

Vinteren er lang og mørk her i det kolde Nord, og hvis du synes, det hele er ved at blive lidt for meget, kan en rejse sydpå være lige netop det, du står og mangler.

For selvom det er koldt i Danmark halvdelen af året, så findes der masser af steder ude i verden, som har godt vejr, når det er koldt og mørkt herhjemme.

Og du behøver faktisk ikke at tage om på den anden side af jorden, for også her i Europa kan der findes sol og varme temperaturer om vinteren.

Du kan eksempelvis vælge en rejse til Gran Canaria, som er en spansk ø i Atlanterhavet, der hele året byder på masser af sol og varme.

Gran Canaria er kun cirka 5 timer væk med et fly fra Danmark, og du er derfor aldrig langt fra sol og varme, selvom der endnu er langt til sommer herhjemme.

Rejser til Gran Canaria byder desuden på masser af mulighed for sjov, hygge og nye oplevelser, og du vil derfor ikke komme til at fortryde det, hvis du vælge at tage en tur til den spanske ferieø.

Hvad kan du opleve på Gran Canaria?

Udover sol og varme byder Gran Canaria på mange spændende muligheder. Du kan selvfølgelig vælge at fordrive tiden i poolen på en af øens mange gode hoteller, eller du kan tage turen ned til en af de lækre strande for en tur i det varme havvand.

Du kan også vælge at gå opdagelse i den flotte natur på øen, hvor du eksempelvis kan tage på en guidet tur op i bjergene, hvorfra du kan nyde enestående udsigter over øen og havet.

Også kulturelt har Gran Canaria meget at byde på i især hovedbyen Las Palmas, hvor du kan opleve hyggelige små gader og et rigt restaurant- og butiksliv.