Rul den røde løber ud til din næste fest!

Du tænker sikkert, at røde løbere er forbeholdt stjernerne i Hollywood. At følelsen af at føle sig feteret og speciel i fotografernes blitzlys kun er forbeholdt dem.

Men hvorfor ikke lege med tanken om, at du selv kunne få sådan en til din næste fest – for eksempel din runde fødselsdag? En rød løber giver et anderledes tvist til en fest, og du kan få alle dine gæster til at føle sig som stjerner for en aften.

Den røde løber er en ny opfindelse

Det er svært at forestille sig en verden uden røde løbere. De er blevet sådan en fast bestanddel af vores kultur, at det er svært at forestille sig en tid, hvor de ikke eksisterede. Men tro det eller ej, de er faktisk en forholdsvis ny opfindelse.

Den første røde løber blev første gang rullet ud i 1928 til premieren på filmen Troldmanden fra Oz. Filmens stjerne, Judy Garland, var kun 17 år gammel på det tidspunkt. Den røde løber var så stort et hit, at det hurtigt blev en fast bestanddel af Hollywood-premierer.

Røde løbere bruges nu til alle mulige arrangementer, lige fra prisuddelinger til produktlanceringer. Men uanset hvilken anledning, tilføjer den røde løber altid et strejf af glamour, luksus og spænding.

Gør dine egne gæster til stjerner

Det er faktisk ikke svært at skabe den gode stemning med en rød løber. Der skal jo ikke supermange meter til for at det ser godt ud; normalt bruger man det jo bare omkring indgangen til sin fest.

Og hvis du kombinerer det med nogle fakler ved siden af, er du sikker på at din velkomst vil skille sig ud i forhold til andre fester, som dine gæster har været til. Deres entre vil være storslået!

Og du kan jo samtidig hyre en fotograf, som tager billeder af alle gæsterne, når de ankommer. Så bliver det en rigtig stjernespækket fest, og samtidig får I skabt billeder af gæsterne, som I kan dele med hinanden efterfølgende eller dele på sociale medier.

Skab minder hos dine gæster for resten af livet

Hvis du udstyrer din fest med en rød løber, får du skudt din fest i gang på et højt niveau, hvor alle gæster vil føle sig feterede og velkomne. De vil gøre en storslået entre, og du vil skabe minder hos dine gæster – I vil have emner at tale om for resten af livet. ”Kan du huske dengang, du havde rød løber til din fest?” vil de sige til dig.

Og så kan det være at du bliver frontløber i den vennekreds, så din røde løber bliver den første af mange, som I vil se. Vi kan aldrig få nok af dem, og den glamour og festlighed som de skaber.

Så gør din fest til en helt særlig begivenhed og gør gæsternes indgang glamourøs. Lej en rød løber til din næste fest.