Er I på udkig efter hyggelige destinationer til fridagenes dagsture? Så læs med her!

Leder du efter inspiration til smukke og hyggelige steder at bruge en fridag i familiens tegn? Må der gerne være plads til leg og aktivitet, men samtidigt også være rammen for en familie-picnic i det blå? Så er det heldigt at der findes mange muligheder for familie-tid i naturen i Rebild og omegn.

Badning og gåture ved søen

Trænger I til en dyppetur i vandet, når sommervarmen nærmer sig det danske land, så kunne det måske være en ide at tage familien med til st. Øksø. Området omkring store Økssø er prydet af høje, grønne træer, vandområder og badestrande, hvor familien kan slå sig ned og nyde for en eftermiddag. Der er mulighed for badning i de afgrænsede områder i søen, men hvis I vil holde jer på land, er der også mulighed for at følge den gå-rute som går rundt om hele søen.

Vandre op og ned ad Rebild Bakker

Vil I følge vandre-temaet yderligere, er der også mulighed for skønne natur- og vandreoplevelser andre steder i Rebild kommune og nærområderne. Rebild Bakker er kendt for at være hjem til smukke landskaber, med gode ruter hvor hele familien kan gå og nyde hinandens selskab. Alt efter sæson er der måske dyr, men området tager sig rigtig flot ud i alle årstider. Rebild Bakker er en del af Rebild Naturpark, som også afholder spændende events, som borgere kan deltage i.

Leg og aktivitet i naturen

Der findes rigtig mange naturlegepladser overalt i Rebild kommune og i lokalområderne. Derfor vil I nemt kunne finde et sted med borde og bænke, så I kan nyde en picnic i naturen. Bliver det senere, og er solen ved at gå ned, kan I også finde en bålplads, så I kan varme jer om bålet og lave snobrød eller andre lækkerier.