Hvad skal jeg ønske mig?

Du kender helt sikkert tanken. Hvad skal jeg ønske mig? Det er en tanke som mærkeligt nok spøger hos mange kvinder uden rigtig at få svar. Tanken bliver kun stærkere af, at fødselsdag eller jul nærmer sig, og at der lige pludselig også er andre, der spørger en til sagen.

Hvis du er på fuldstændig bar bund, er der heldigvis råd at hente. Nedenfor kommer der nemlig et par forslag til, hvad du kan ønske dig, og der er noget for enhver kvinde og enhver smag. Alternativt kan du også tage et kig på denne liste, som har en masse gode forslag til, hvad du kan give din mor i gave. Hvis du er er mor, eller du bare føler der gemmer sig en lille mor i maven på dig, så er det selvfølgelig den oplagte liste at rådføre sig med.

Forkæl dig selv og ønsk dig en oplevelse

På det seneste er der virkelig kommet fart på salget af oplevelsesgaver både på nettet, i dagligvarebutikker og mange andre steder. Det har også medvirket til et langt bredere udvalg, og du har nu massevis af forskellige muligheder, hvis du godt kunne tænke dig at få en oplevelse i gave.

Blandt disse oplevelsesgaver er der for eksempel rig mulighed for at forkæle dig selv. Du kan for eksempel ønske dig en lækker massage eller et spa ophold. Det kan også være, at du hellere vil have et restaurantbesøg eller et kroophold, hvor du kan tage kæresten eller manden med på en romantisk tur. Der er langt flere eksempler på lignende oplevelsesgaver, og det gode ved at få den salgs i gave er, at man ikke har dårlig samvittighed ved at benytte sig af dem.

Ønsk dig noget personligt

De bedste gaver er ofte dem, der er personlige, og som der er blevet lagt en kærlig tanke bag. Det kan dog være svært at skrive den slags på en almen ønskeliste, da den slags gaver selvfølgelig ikke kan komme fra hvem som helst.

Hvis du har børn eller anden nær familie, kan du med fordel ønske dig en fotobog eller lignende fra dem. En bog der samler alle jeres bedste minder sammen, og som samler alle de bedste billeder og oplevelser på en kreativ og smuk måde.

Hvis du er mor, kan det også vare ganske rørende at få en personlig og hjemmelavet gave fra sine børn. Alt efter deres alder kan det selvfølgelig være alt fra en tegning til et hæklet tæppe eller hjemmelavede smykker.

Helt almindelige produkter købt i en helt almindelig butik kan dog også sagtens blive til en personlig og enormt rørende gave. I hvert fald hvis gaven kommer fra den rigtige person, og der er en kærlig eller personlig tanke bag. Hvis du stoler på din nærmeste familie, bedste veninde eller lignende, kan du også bare give dem frie tøjler fremfor en ønskeliste. Du bliver med garanti positivt overrasket.