3 temaideer til festen for en kvindelig fødselar på 30 år

En rund fødselsdag lægger helt sikkert op til en temafest! Og det gælder især for den 30 års fødselsdagsfest! Kniber det lidt med ideerne til det perfekte tema? Så er du landet det rette sted. Her kan du læse om nogle af de temaer, som er særligt populære, og som helt sikkert vil falde i både fødselarens og i gæsternes smag.

Top tre temafester må siges at være:

  1. 80’er fest
  2. Cowboyfest
  3. Hawaii fest.

80’er festen tager selskabet tilbage til barndommen – hvor meget kan du huske?

80’er festen er simpelthen for sjov. Her kan man gå tilbage i tiden og mindes de mange farver og anderledes påklædning, som var populære på denne tid. Mange tænker: Hvad tænkte vi dog på? Men sådan var moden bare dengang. Tag et par brede trompetbukser på, et par buffalosko og et skrigfarvet trøje, så er den ved at være i hus.

Man kan enten finde den slags i genbrugsbutikker eller på nettet i udvalgte butikker, som sælger udklædningstøj. En 80’er fest lægger op til spas, minder og en masse gode grin. Lav nogle quizzer om ting, som foregik i 80’erne, og find ud af, hvem af gæsterne der har den bedste hukommelse. Vinderen skal selvfølgelig have en sjov eller lækker præmie.

Cowboyfesten lægger op til sjove motoriske aktiviteter

Cowboyfesten er også et hit. Her skal den have gas med store cowboyhatte, smarte cowboybukser og en pæn overdel, gerne med en knude på midten af maven eller en smart skjorte. Her går der også sjov i den, og man kan lave en masse aktiviteter, der lægger sig op ad temaet. Det kunne eksempelvis være sækkeløb udenfor, kaste med hestesko og meget mere, hvor motorikken kommer på prøve, samtidig med at drinksene sætter ind. Husk sjove præmier til vinderne!

Hawaiifesten er en ren dansefest – på med hulaskørtet og blomsterkransen

Hawaiifesten er festen, hvor der rigtig lægges op til dans og eksotisk hygge. Man kan pynte rummet op med masser af flotte blomster og købe blomsterkranse eller de ikoniske hulaskørter til alle gæsterne. Disse fås billigt i plastik i udklædningsbutikkerne. Så lige et par seje solbriller og en blomstret nederdel, og så er den ved at være der. Her kan man lave konkurrencer, der har noget med dans at gøre, eller eksempelvis nogle quizzer, hvor gæsterne skal prøve deres viden af om landende i sydens sol.