Sådan laver du den perfekte tøsefrokost

Det er altid en fantastisk aften, når man får besøg af sine bedste veninder. Men som vært kan det godt give lidt af et pres. Vi ønsker nemlig altid at lave en fantastisk og mindeværdig frokost for tøserne, så de får en uforglemmelig aften, der ikke bare er fyldt med sjov, man bliver husket for alle de gode retter og drinks der kom på bordet.

Vi bringer her et par gode råd til mad, drikkevarer og selskabslege til tøse frokosten.

Maden

Når du skal lave mad, skal du først finde ud af om du vil servere varme eller kolde retter .

Det giver dig nemlig et udgangspunkt, du kan arbejde ud fra. Generelt er der intet i vejen for kold mad, særligt ikke hvis der er tale om en decideret frokost midt på dagen. Men selvom navnet er tøseFROKOST, mødes man jo også ofte om aftenen, og der vil man helst have varm mad.

Husk at du næppe gider at tilbringe hele dagen op til i dit køkken, så forbered gerne noget, der kan passe sig selv i ovnen. Her er grillet kyllingebryst, der er penslet med pesto og bacon, en sikker vinder. Maden er nemlig let og fyldt med smag. Som salat kan du eventuelt servere bønner, avocado, tomat og fetaost, som alt sammen har fået lidt citron. På den måde bliver maden både let og frisk.

Bemærk at du jo heller ikke er tvunget til at stå i køkkenet hele dagen. du kan jo for eksempel også bestille lækker mad udefra.

Drikkevarerne

Drikkevarerne er også en vigtig del af aftenen. Her er der mange, der vælger den samme drink og lader den gå igen til alle retterne.

Ønsker du at overraske dine gæster, kan du dog vælge at servere lidt forskellig til alle retterne, hvis der er flere af dem altså.

Om ikke andet har du mulighed for at varierer udbuddet, som du kan imponere dine gæster.

Legene

Skal aftenen piftes lidt op, kan du jo overveje at starte nogle drukspil. Ja, der er mange gode lege som man kan give sig i kast med.

Man kan enten finde gode selskabslege på internettet, bruge sine yndlingsserier og drikke ved bestemte udtryk eller ting karaktererne gør – eller man kan tage et brætspil og gør det til den nye drukleg. Der er mange muligheder.