Boginspiration til den moderne kvinde

Bøger og læsning har altid været en populær beskæftigelse, når man gerne vil underholdes, tilegne sig viden eller blive klogere på sig selv. I denne artikel præsenterer vi vores anbefalinger af gode bøger, der vil falde i den moderne kvindes interesse. Vi komme både ind på, hvordan man kan tilegne sig ny viden, men også på, hvordan man kan blive klogere på sig selv og i sidste ende få en bedre hverdag og et bedre liv.

Jytte fra marketing er desværre gået for i dag af Morten Münster

Den første boganbefaling er Jytte fra marketing lydbog af Morten Münster. Denne bog giver dig et indblik i hvordan hjernen fungerer i et marketingperspektiv. Du bliver således klogere på, hvordan du selv agerer, når du bliver udsat for forskellige marketingstrategier og får indblik i, hvorfor store virksomheder gør som de gør i deres markedsføring. Selvom du ikke arbejder med markedsføring er bogen særdeles interessant, eftersom den kan gøre dig klogere på dine egne menneskelige biases, der får dig til at agere på en bestemt måde i forskellige situationer. Den kan gøre dig klogere på ledelse og hvordan du skal gennemføre forskellige projekter for at få størst mulig succes – både i erhvervslivet og privat. Jytte fra marketing er desværre gået for i dag kan høres på blandt andet Mofibo og Saxo.

Papmaché-reglen af Hella Joof

Hella Joof er helt igennem et positivt menneske fyldt med livsglæde og det stråler i den grad igennem i hendes bog, Papmaché-reglen. Her får du et indblik i alle de metoder og teknikker som Hella Joof bruger i sin dagligdag for ikke at skabe en negativ atmosfære omkring sig og samtidig give sig selv en gladere hverdag. Et godt eksempel er, at man skal være i stand til at ligge ting fra sig og således ”smide pyt-kortet”. Hvis man lærer at se bort fra små irriterende elementer i hverdagen får man det også selv meget bedre. Hvis du vil blive klogere på dig selv, andres ageren og et godt liv, er Papmache-reglen af Hella Joof helt sikkert en bog for dig.

Vælg den rigtige platform til lydbøger

Der er en række af forskellige lydbogstjenester i Danmark. Langt de fleste tilbyder gratis prøveperioder, så du kan se, hvorvidt de er noget for dig. En af de mest populære platforme er Mofibo. Du kan med fordel læse en anmeldelse af Mofibo for at blive klogere på, hvorvidt lydbøger på Mofibo er noget for dig. Udover de to omtalte bøger i denne artikel er der masser af andre spændende bøger som du kan udforske gennem de forskellige kategorier som findes på f.eks. Mofibo. Vælg din favoritkategori og se om der er nogle bøger som lyder spændende og falder i din smag.