3 ting der fortæller dig at det er tid til at få en rollatorer

Det er ikke det sjoveste, men det er nogle gange en nødvendighed at få lidt hjælp. Det kan være svært selv at indse det, og derfor er det vigtigt at man er opmærksom på hverdagen. En rollator er en nødvendig ting som man ofte får brug for i løbet af livet. Især som kvinde kan det være en stor hjælp, når det på et tidspunkt bliver uoverskueligt at bevæge sig udenfor.

Problemer med kroppen

Hvis du er i tvivl om du skal have en rollator, så er det nogle ting du kan se efter, som kan fortælle dig om du kan få glæde af en rollator eller ej. Tre af de ting kan du få at vide her i teksten

  1. Du har problemer med ben eller ryg

Det er et meget almindeligt problem, når man kommer op i alderen at få smerter i leddene eller begynde at blive lidt svag. Når det specielt har ramt ben og ryg, er det her en rollator kan gå ind og hjælpe. Den kan fungere som en støtte, og det kan derfor blive meget nemmere at handle ind eller at gå ture.

  1. Du har dårlig balance

En anden ting, der kommer med alderen, er at man nemt kan blive svimmel og mister balancen. Her kan en rollator også hjælpe til, hvis man skulle blive svimmel. Man kan nemlig ofte sætte sig på den, og få pusten igen, og det kan være smart, hvis man er ude og gå.

  1. Det er en udfordring for dig at gå men det er ikke umuligt

En rollator er ikke et hjælpemiddel der hjælper 100%. derfor er det ikke en god ide, hvis man nærmest ikke kan stå op. Men det kan være en lettelse, hvis det er uoverskueligt og besværligt at gå.