Er kontaktlinser eller briller det rette valg for mig?

Briller

Har du fået foretaget en synstest Odense eller et andet sted i Danmark, og fandt du ud af, at dit syn ikke var helt optimalt? Så skal du beslutte, om du skal bruge briller eller kontaktlinser.

Det er en stor beslutning, og det er ikke nemt at træffe et valg, hvis du aldrig før har prøvet at gå med hverken briller eller kontaktlinser. 

Derfor kan det være en fordel at få vejledning i en brillebutik. Derudover er det værd at vide mere om fordelene ved både briller og kontaktlinser, da det kan hjælpe dig med at tage et valg. 

Fordele ved kontaktlinser

Kontaktlinser kommer med flere fordele. Eksempelvis er kontaktlinser med til at give dig en fri bevægelighed. Det betyder, at kontaktlinser er gode til blandt andet fysisk aktivitet eller lignende. 

Dyrker du meget motion, eller har du et fysisk aktivt arbejde, kan det være nemmere for dig at gå med kontaktlinser i stedet for briller. Endvidere er det muligt at gøre brug af kontaktlinser sammen med almindelige solbriller. Dette er ligeledes en fordel for mange.

Fordele ved briller

Ligesom kontaktlinser kommer briller med flere fordele. Briller er nemlig med til at give din personlighed og dit ansigt karakter. Ydermere er det rart, at du nemt og hurtigt kan tage briller af og på, når du har brug for det. 

Når du ikke bruger dine briller, kan du blot opbevare dem i dit brilleetui. Sidst men ikke mindst kan briller korrigere en del flere bygningsfejl og synsfejl i forhold til kontaktlinser.