Forkæl dine sokker på bedste vis

Du tænker måske ikke så meget over det. Men det er rent faktisk vigtigt, at du tager dig godt af dine sokker. Vasker du dine sokker korrekt, kan du undgå unødigt slid. Desuden sikrer det, at dine sokker holdes bløde, friske og lækre i længere tid. Her kan du læse mere om, hvordan du passer godt på dine sokker.

Tips til at passe godt på dine sokker

Når du skal vaske dine sokker i vaskemaskinen, er det en fordel at følge flere gode råd. Det kan eksempelvis være, at du gerne vil passe godt på dine sokker fra Selected Femme.

Først og fremmest bør du vende vrangen ud på dine sokker, inden du putter dem i vaskemaskinen. Det sikrer, at de bliver mere rene. Samtidigt er det med til at modvirke sure tæer, når du vasker dine sokker på vrangen.

En anden ting, som du bør gøre, er at sortere dine sokker efter farve. Du bør desuden ikke blande dine sorte sokker sammen med dine hvide sokker. Dette gør sig ydermere gældende, når det kommer til sokker med diverse farvede print samt kulørte sokker.

Derudover er det en fordel altid at vaske dine sokker i koldt vand samt ved en lav centrifugeringshastighed. Du bør ligeledes gøre brug af mildt skyllemiddel. Dette er især vigtigt, når du vasker dine sorte sokker og dine kulørte sokker. Disse to råd er med til at beskytte dine sokker i forhold til at få huller samt at miste farven.

Sidst men ikke mindst bør du aldrig tørre dine sokker i tørretumbleren.