Guiden til dig, der har tankemylder, når du skal sove

Sleepless woman suffering from insomnia, sleep apnea or stress. Tired and exhausted lady. Headache or migraine. Awake in the middle of the night. Frustrated person with problem. Alarm clock with time.

Det er ikke nemt, hvis man ikke får den søvn man har brug for. Det er nemlig en nødvendighed for kroppen med denne søvn, og hvis man ikke får den, vil det uden tvivl kunne mærkes i hverdagen. Hvis du har svært ved at falde til ro om aftenen, når du skal i seng, er der forskellige ting, der måske kan hjælpe dig.

En tyngdedyne kan skabe ro

Det kan sommetider være svært at finde ro, når man skal sove. Hvis du er en af dem, som har virkelig svært ved at finde ro og balance i din krop, kan dette være noget, som gør det endnu sværere. Her kan det måske hjælpe dig med en tyngdedyne. Denne dyne er tungere end normale dyner, og vil give ekstra tyngde, når du ligger i din seng.

Den kan være med til at give dig mere ro, så du rent faktisk kan falde nemmere i søvn, og dermed få den søvn, som din krop desperat har brug for.

Meditation, inden du skal sove

Hvis du ofte oplever, at du bliver meget urolig, når du lægger dig i din seng for at sove om aftenen, er der forskellige ting du kan gøre, som måske vil kunne hjælpe. Det kan være en god ide at begynde og meditere, inden du skal sove. Hvis du ikke før har prøvet meditation, vil du uden tvivl også hurtigt mærke, hvor stor en forskel det kan gøre, hvis du blot giver det en chance.

Denne meditation kan være en god ide at gøre til en rutine, inden du skal sove. På den måde kan din hjerne nemlig få mulighed for at komme ned i gear, så du bedre kan slappe af, når du lægger dig i sengen. Det vil måske gøre det en smule nemmere at falde i søvn.