Derfor skal du forkæle dig selv lidt ekstra, og sådan gør du

I hverdagen går mange ting op i hat og briller, og typisk fungerer tingene kun, fordi man har en masse rutiner. Kan du genkende, at din hverdag er fyldt med rutiner, så opdager du måske ikke, at tiden flyver afsted. Før man får set sig om, er der gået en uge eller to, og måske har du slet ikke nået det, du gerne ville, når du har fri. Der er mange gode grunde til at forkæle sig selv lidt ekstra, og her kan du både blive klogere på hvorfor og hvordan.

Glem ikke dig selv i en travl hverdag

Der er mange grunde til, at man bør forkæle sig selv, og dette er en af grundene. Når du forkæler dig selv, er du nødt til at være i nuet, og på den måde er du sikker på, at du bruger timer på dig selv og ikke kun dine rutiner. Det er noget, som vil modvirke stress, og som på sigt ville kunne påvirke din livsglæde markant på en positiv måde.

Forkæl dig selv med noget nyt tøj eksempelvis

Kan du godt lide at gøre noget ud af dig selv, men synes du, at det er svært at få tid til at shoppe? Så kan du med fordel bruge et par ekstra minutter om dagen på at shoppe lidt på nettet. Det kan være, inden du skal i seng, eller måske tager du forbi byen på vej hjem. Der er mange måder at gøre det på.

Udfold dig kreativt

Når man har en tendens til at glemme sig selv i en travl hverdag og rutiner, vil man have en tendens til at snakke sig selv ned og glemme, hvad man egentligt kan. Har du førhen været meget kreativ, så er det stensikkert noget, som er blevet nedprioriteret. Dog kan kreativitet være en form for frirum, og du bør derfor afprøve kreativiteten som en form for selvforkælelse. Find materialer her.

Køb en god creme du kan smøre dig i efter et langt, varmt bad

Selvforkælelse kan være mange ting, og kan komme i mange former. Ofte er selvforkælelse en meget individuel ting, og kan du godt lide at forkæle dig selv og din krop, kan du med fordel investere i en lækker creme, som du kan smøre dig i efter et langt, varmt bad. Det er stensikkert noget, der vil give dig ekstra glæde i en travl hverdag – bare for en stund.

Få mere overskud ved at være i nuet

Når man har mange ting om ørene, kan man have en tendens til altid at se fremad, og man er på den måde sjældent i nuet. Ved at forkæle dig selv lærer du at være i nuet, og det er noget, som på sigt vil kunne give dig mere overskud i den travle hverdag. Det er derfor noget, du hurtigt vil kunne mærke og derfor også noget, du skal blive ved med, hvis du mærker, at det virker for dig.