Disse sunde vaner skal du overveje i det nye år

Et årsskifte er også lige med en helt ny start. Hvis du gerne vil ændre nogle dårlige vaner eller sætte dig nye mål, er det helt oplagt at gøre det i takt med årsskiftet. Du kan også overveje at få dig nogle helt nye og sunde vaner.

Kvit smøgerne

Hvis du har overvejet et rygestop, er det helt oplagt at gøre det nu. Det er langt lettere at få motivation til et rygestop, hvis du har en fast dato på det. Hvis ikke du har det, bliver det nemlig rigtig let at udskyde igen og igen. I overgangen fra rygning til rygestop, kan du f.eks. skifte over til en e-cigaret fra smoke-it.dk, for at gøre det lettere for dig selv.

Dyrk motion jævnligt

Hvis ikke du er vant til at dyrke motion, er det langt lettere sagt end gjort. Til gengæld kan både du og din krop gå hen og blive rigtig glade for det. Selvom det kan være svært at komme afsted, giver det dig en rigtig rar følelse efterfølgende. Det gør dig også træt på en helt anden måde, som er rigtig rar. Det er rart at føle, at du har udrettet noget.

Spis morgenmad hver morgen

Er du en af dem, der er dårlig til at få spist morgenmad, før du skal ud ad døren? Hvis du vil gøre noget godt for dig selv, skal du blive bedre til at spise morgen. Det kan nemlig være med til at give dig meget mere energi til dagen.

Hop på cyklen i stedet for bilen

Hvis du har svært ved at få gjort motion til en del af din dagligdag, kan du i stedet starte ud med at vælge din cykel fremfor din muligt, så snart det er muligt. Det kan f.eks. være, når du skal ned og handle ind.