Få mere livskvalitet mens du er her

I en travl og hektisk hverdag glemmer vi alt for ofte, at vi kun har dette smukke liv en gang. Vi glemmer, det vigtige i at styrke vores generelle og mentale velvære. Vi glemmer at bruge meget mere tid på det og de, der gør os allergladest. Læs med i artiklen her, hvis du vil lære mere om, hvordan du kan større livsglæde samt mentalt overskud. Læs også om, hvorfor det kan gavne at ændre kostvaner, og hvad cellemad kan have af betydning i denne sammenhæng.

Husk at stop op og træk vejret

Det er for de fleste så svært at stå ved, at du har været for presset for længe. At du generelt måske ikke er glad og har brug for ro. Også selv hvis en mild form for stress er begyndt at komme til udtryk i din krop rent fysisk eller i visse handlinger. Rigtig mange mennesker er bange for at skuffe andre og være til besvær ved at trække sig og tage en pause for en stund. Hvad de fleste ofte ikke hæfter sig nok ved, er, hvad det kan føre til ikke at stoppe op og sig, jeg har brug for en pause. Jeg kan ikke mere nu. Det bliver kun værre, og i jo længere tid en stressfølelse har eksisteret i et menneskes krop, jo længere tid kan det ofte tage at komme væk med den igen. Så vi skal ikke være bange for at indrømme, vi har brug for en pause på arbejdsmarkedet eller i andre sammenhænge. Det skal vi minde hinanden om i allerhøjeste grad.

Kast bekymringer og tanker væk

Når du så har været stærk og sagt, hvordan du ærligt går og har det, skal du sørge for at få ordentlig ro på. Og skyde al skam væk. Du vil på sigt være en større byrde for andre, hvis du ikke nu gør, hvad der står i din magt for at få slappet ordentlig af. Og dette gælder især også, hvis du blot føler at du er lige på nippet til at have for meget om ørerne. Hvis du bare kan mærke, at din krop har været på overarbejde, er det klogt at tage al den tid, det tager, indtil din krop har hvilet sig nok, og batterierne er blevet ladet ordentlig op igen.

 

Træk vejret, mærk din vejrtrækning og prøv at sige ind i en anden verden. Fordyb dig i en lydbog, mens du lukker øjnene. Det at have været fordybet i et vis langt nok tidsrum, giver faktisk din krop masser af ny energi efterfølgende. Hvis din puls har været i et roligt tempo undervejs naturligvis. Denne øvelse eller strategi kan kun lykkes, hvis du tør smide alle tanker og bekymringer. Vente med at tage dig af dem og øvrige pligter og arbejdsopgaver. Ligegyldigt hvor vigtigt de kan synes at være, er de det sjældent i forhold til, dit mentale helbred.

Styrkning og vedligeholdelse af dine celler

Sund fysisk livsstil og madudtrykket cellemad er også noget, der i den grad ikke må undervurderes, når der skal tales om øget livskvalitet. Cellemad mindsker vægten og øger forbrændingerne. Herligt er det med maden som brændstof. Den sunde næring giver dig mere overskud, hvilket gør flertallet lykkeligere. Folk bliver mere tilfredse for deres liv, og det de præsterer og giver. Cellemad er kort fortalt mad, der går ind og styrker og plejer kroppens celler. Organismerne, der fungerer som kroppens byggeklodser til alt.