Hold helbredet vedlige, og få udsøgt mad ud af det

Dyrker du for lidt motion og spiser for meget? Det er alt andet end unormalt at føle sådan. Men i stedet for at lade det ligge til fordel for hverdagens travle skema, bør man integrere det som en naturlig del af den. Med den metode vil det føles mindre tvungent og som en byrde og mere nødvendigt.

Udnyt din haves muligheder

Vil du hellere end gerne integrere din motion i din daglige rutine, og er du måske i vildrede over hvordan? Man har jo så mange gange forsøgt uden at lykkes med at gennemføre. Www.madling.dk tilbyder dig en yderst brugbar indsigt i mange ting, hvoraf en af dem er mere relevant for emnet: haven. Det lyder muligvis latterligt at kæde de to ting sammen, men helt ulogisk er det skam ikke. Mange bruger bare haven som et sted at sole sig eller læse en god bog på en dejlig sommerdag. Et råd til dig er at begynde at bruge den aktivt. Du kan først og fremmest spille bold eller gennemføre et træningsprogram derude.

Krydr din mad med resultaterne af arbejdet

Er du ikke den sportslige type, som føler, de får noget særligt ud af træning – hverken med eller uden bold – kan det måske hjælpe dig at vide, der er en anden måde at udnytte haven på. Du kan dyrke din egen urtehave. Det er slet ikke vanskeligt. Det eneste, du skal anskaffe dig, er nogle frø, en kasse til at dyrke det, jord, vand og evt. skilte, der vil gøre det nemmere at genkende de forskellige urter. Ved at have en urtehave kan du både få motion ved at dyrke den og haven omkring, hvis du har lyst. Derudover kan den gavne, fordi du kan bruge krydderurterne i maden. Er du ikke begejstret for krydderurter, kan du i stedet have en køkkenhave.