Kom godt hjem: Når arbejdsdagen er ovre, er den alligevel ikke helt ovre mentalt

Et arbejde er noget, som langt de fleste har. Hele vores samfund er bygget op på ideen om at have et arbejde. For mange er det normalt, hvis ikke en selvfølgelighed, at den helt store drøm er den klassiske V, V & V konsultation. Villa, vovse, Volvo. Og det er da også forståeligt, og det er slet ikke så mærkeligt, at vi er påduttet denne forventning til, hvordan livet bør, skal eller i hvert helst skal være. Det er nemlig, noget, der blev plantet i os fra vi var helt små, og som vi, dag ud og dag ind, for det meste ubevidst, planter videre i hovederne på vores børn.

Livet er en stor og uhåndterbar størrelse, der i den grad ikke er til at tage og føle på. Derfor er der naturligvis aldrig én opskrift på lykken. Øv, tænker man måske, fordi det ville da være nemt, hvis der var en rettesnor, som det så bare handlede om at følge så tæt som muligt. Nej, lykken er ligesom så meget andet individuelt. Og ideen om lykken og livet, som man har drømt om, kan også nogle gange ændre sig, dermed ikke sagt til det dårligere.

Når livet skifter spor

Arbejdet er en stor del af mennesket og ikke mindst af de familiekonsultationer, som vi nu engang har fået bygget op. Derfor er det også vigtigt, at hvis rødderne skal rives op, så skal det gøres ordenligt.

Det kunne for eksempel være, at det var nødvendigt at flytte efter arbejdet, hvis man er en af de heldige, der er budt på nogle af de ledige erhvervslejemål i Glostrup eksempelvis. For når livet tager fart, som det nogle gange gør, så kan der blive brug for løsninger som fantastisk som et kontorhotel. Mulighederne er uendelige, og verden venter på dig.