Sådan bliver du bedre til at passe bedre på dig selv

Der er mange, der vil kunne nikke genkendende til, at det kan være svært at prioritere sig selv, hvis man har en travl hverdag. Har du også børn, kommer de typisk i første række, og man er igen nødt til at sætte sig selv til side. Det er dog vigtigt, at man ikke glemmer sig selv, og her får du inspiration til, hvordan du bliver bedre til at passe bedre på dig selv, lige gyldigt om din hverdag er travl eller ej.

Sæt 10 minutter af morgen og aften til en god hudrutine

Det lyder måske ikke at meget, men 10 minutter morgen og aften kan gøre underværker. Bruger du de 10 minutter på dig selv og en god rutine, så vil det stensikkert være noget, som vil give dig mere ro og overskud på sigt. Det er noget, som både din hud, dit hoved og din krop vil elske dig for, og du vil slet ikke kunne leve uden rutinen, når det først er noget, du har vænnet dig til.

Sørg for at få motioneret

Der er mange, der synes, at det er svært at finde tid og overskud til at motionere, hvis hverdagen er travl og rutinepræget. Ofte handler det blot om at få motionen inkorporeret i ens rutiner. På den måde kommer man ikke til at tænke på det, men det bliver blot en del af ens hverdag, og pludseligt vil du føle mere overskud og energi. Motion er nemlig alfa og omega i forhold til en sund og aktiv livsstil.

Lyt mere til dig selv og din mavefornemmelse

Har du svært ved at mærke efter, så vil du måske føle, at du på et tidspunkt er ved at miste fodfæstet eller måske endda helt dig selv. Øv dig på at lytte mere til dig selv og din mavefornemmelse. Det vil stensikkert være noget, som hurtigt vil få dig til at føle dig bedre tilpas. Både i dit eget hjem men også på din arbejdsplads og meget andet.

Gør ting med det samme og undgå at udskyde dem

Ofte har man en tendens til at snakke andres ønsker ned, uden at man tænker over det, og har du ønsker om boligforbedring eller lignende, så skal du gøre det med det samme i stedet for at udskyde det. Køb materialer på nettet og kom i gang hurtigt. Dette vil styrke din viljestyrke og dit gåpåmod.

Brug mere tid på ting som gør dig glad

Har man en rutinepræget hverdag, kan man have en tendens til blot at følge med strømmen uden egentligt at tænke over, hvad man bruger sine dage på. Synes du, at det er svært at skelne dagene fra hinanden, så kan det være, at du skal begynde på at bruge mere tid på ting, som gør dig glad. Sæt din favoritmusik på når du kører hjem fra arbejde eller køb et par nye sko til dine gåture. Fokusér mere på de ting som gør dig glad.