Sådan slapper du af derhjemme

I en tid, hvor vi alle er hjemme, kan det alligevel være svært at finde ro til at slappe af. Børnene løber rundt, der skal stadig laves mad og gøres rent (endda mere end normalt) og så skal der selvfølgelig også i manges tilfælde passes et arbejde hjemmefra samtidig med at man skal agere lærer for sine børn. Det er dog vigtigt at man i denne tid husker på at få slappet af, så man ikke kommer tilbage til arbejdet mere stresset end man tog derfra. Men hvordan får du egentlig slappet af derhjemme?

Hold en filmaften

En filmaften er per definition afslappende, fordi det betyder at man slår sig ned på sofaen alle sammen og ser en god film. Det er et tidspunkt, hvor man er færdig med at lave mad og gøre rent og hvor man ikke skal andet end at hygge sig, inden man lægger sig til at sove om aftenen. Det er det perfekte tidspunkt på dagen at få slappet af på, fordi børnene i mange tilfælde allerede er lagt i seng, og det er dagens sidste tidspunkt, hvor der er ro og fred i huset. Du kan også gøre filmaftenen lidt mere hyggelig og afslappende med f.eks. en ansigtsmaske, et fodbad og nogle popcorn.

Bestil takeaway

De små restauranter lider også i denne krise, så det er en god idé at bruge lidt flere penge på takeaway i denne tid. Det er også hovedingrediensen i en hyggelig middag derhjemme – nemlig en middag, hvor man ikke skal lave mad. Man skal kun forbi og hente maden – eller man kan i mange tilfælde få den leveret lige til døren. Man kan nyde maden foran fjernsynet eller holde en hyggelige dateaften derhjemme – og så kan man med fordel nyde den gode mad med god dansk vin. Prøv f.eks. den prisvindende Rosén fra Modavi, som passer perfekt til årstiden. Den er også perfekt til terrassen på de varmere aftner, som vi forhåbentlig har i sigte.

Find din hyggekrog

Når huset er fyldt med mennesker, kan det være svært at finde ro. Det er her, du skal finde et sted, hvor du i fred og ro kan læse en bog eller se en serie. Bær f.eks. lænestolen fra stuen ind i soveværelset, så du har en dør, du kan lukke eller sæt dig ud på terrassen med et varmt tæppe – og nyd stilheden.