Stjernetegn og krystaller – Findes der en sammenhæng

Finder vi en sammenhæng mellem krystaller og stjernetegn? Hvis ja, er det en energi vi kan bruge på os selv.

Oftest er man som person mest tilknyttet den fødselssten, som er i forbindelse med det stjernetegn du har. Det vil altså sige at alle 12 stjernetegn er tæt tilknyttet en krystal, hvor nogle af krystallerne har forbindelse gennem deres måneder og planeter.

Den fødselssten som er tilknyttet dig, får forstærket sine energier gennem de planeter som er tilknyttet, og vil derfor blive forstærket af kraften fra det stjernetegn som også er tilknyttet dig som person.

Mens nogle krystaller kan udgiver mere energi til dig, vil andre krystaller påvirke dig gennem udvikling, guide og balancering. Krystallernes energi påvirker dig ud fra hvilken energi og power du allerede er i besiddelse af.

Uden vi ved at det bliver vi som mennesker påvirket af universet konstant. Månen påvirker os meget, og især ved fuldmåne kan mange opleve søvnmangel, uro og blive en smule bange. Det er en energi som vi ikke kan se, men som altid har påvirket os mennesker tilbage i historien.

Som vi nok ved, tiltrækker månen vand som vi eksempelvis ser gennem tidevandet. Vi mennesker består af en stor del væske  og vi kan derfor argumenter for at vi også bliver en smule tiltrukket af månen, grundet månens tiltrækning af væske.

Så uden vi ligger mærke til det, bliver vi påvirket af universet, som har en sammenhæng med krystallerne. Et råd som skal gives med på vejen, findes ved at når du skal arbejde med energier ved eget brug, “følg altid din mavefornemmelse”